Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schrijven naar je-zelf: Talent & Werk

12 juni 2022 @ 10:00 16:30

Aan het einde van de lente schrijf je over je professionele loopbaan. Waar ben jij goed in? Wat zijn je talenten en krijgen die een plek op jouw werk? Welke impact heeft jouw job op je privéleven? Een schrijfdag die je helpt om een evenwicht te vinden tussen je werk en je persoonlijke ambities.

Wat kan je verwachten?

We beginnen telkens met de basis van Schrijven naar je-zelf. Wat is het en wat kan schrijven voor jou betekenen? Je krijgt praktische tips en je duikt in een aantal basisoefeningen.

Dan verdiepen we ons in het thema van de dag: jouw talenten en hoe die een plek krijgen in jouw loopbaan. Je benoemt wat jou voldoening geeft, waar je meer van wilt en wat je liever niet meer zou doen. Zo sta je stil bij de job die je hebt, graag doet maar misschien een andere invulling wilt geven. Of je schrijft de moed bij elkaar om een nieuwe stap te zetten in je carrière. Het doel: een job die jou energie geeft en ruimte laat voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Doorheen de dag is er ook ruimte voor rustpunten en uitwisseling. Ik zorg voor een lekkere lunch en voldoende drank zodat jij je volledig kan focussen op jouw schrijven.

Praktisch

We schrijven van 10u tot 16u30 in het gezellige huis van De Bleekweide in Gent.

Lunch, drank en een hapje tijdens de pauze zijn inbegrepen. Zo kan jij je helemaal concentreren op jouw schrijven.

Bij aankomst ligt er voor jou een schrijfboekje klaar, zo kan je meteen beginnen.

De Bleekweide

Groot Begijnhof 16 A
Sint-Amandsberg, 9040 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
12 juni 2022
Tijd:
10:00 – 16:30
Kosten:
€95
Site:
https://emke.be/product/talent-en-werk-20210704

Organisator

Emke Dierickx