Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijven naar je-zelf: Creatief & Speels

20 maart 2022 @ 10:00 16:30

Inschrijven niet meer mogelijk

Creatieve blokkades doorbreken

Er zijn altijd wel redenen om je creatieve ik te negeren. Geen tijd, geen talent, geen idee. Of schuilt er meer achter? Als je de tijd neemt om echt stil te staan bij je eigen uitstelgedrag ontdek je waarschijnlijk dat er ook nog wat anders speelt. Eens je hebt uitgedokterd wat dat is, ben je al een stap verder.

Een speelse schrijfdag waarin we op zoek gaan naar je creativiteit. Wil je dat boek schrijven, een schilderij maken of muziek spelen met de buren maar bots je op een muur? Geef het woord aan jouw creatieve kant en ontdek hoe je door die muur kan schrijven. Zo kan jij creatieve blokkades doorbreken.

Wat kan je verwachten?

We beginnen telkens met de basis van Schrijven naar je-zelf. Wat is het en wat kan schrijven voor jou betekenen? Je krijgt praktische tips en je duikt in een aantal basisoefeningen.

Dan verdiepen we ons in het thema van de dag. Op 20 maart ontdek je niet alleen wat jouw creativiteit in de weg staat, je maakt ook contact met wat jou inspireert en kracht geeft om net wel te gaan schrijven, schilderen, dansen of spelen. Tussendoor krijg je ook speelse en creatieve opdrachten.

Doorheen de dag is er ruimte voor rustpunten en uitwisseling. Ik zorg voor een lekkere lunch en voldoende drank zodat jij je volledig kan focussen op jouw schrijven.

Praktisch

We schrijven van 10u tot 16u30 in het gezellige huis van De Bleekweide in Gent.

Lunch, drank en een hapje tijdens de pauze zijn inbegrepen. Zo kan jij je helemaal concentreren op jouw schrijven.

Bij aankomst ligt er voor jou een schrijfboekje klaar, zo kan je meteen beginnen.

De Bleekweide

Groot Begijnhof 16 A
Sint-Amandsberg, 9040 België
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
20 maart 2022
Tijd:
10:00 – 16:30
Kosten:
€95
Site:
https://emke.be/product/creatief-en-speels-20210509

Organisator

Emke Dierickx