Altijd Grote Zus

Workshops en lezingen voor groot en klein

Ik deel mijn verhaal

Altijd Grote zus 

Altijd grote zus is er voor kinderen van vier tot negen jaar én hun ouders. In het boek kijkt de kleine Lena uit naar de geboorte van haar broertje. Ze heeft heel wat plannen met de kleine Jonas maar op een nacht loopt het mis, het hartje van baby Jonas klopt niet meer. Lena en haar ouders nemen afscheid van het broertje dat ze nooit hebben gekend.

Via auteurslezingen.be kan je auteurslezingen boeken aan een voordelig tarief. Je ontvangt zo 100 euro korting voor een activiteit voor kinderen of volwassenen. 

In de auteurslezing voor kinderen (of studenten) praten we over gevoelens en hoe je eigen ervaringen kan verwerken in een verzonnen verhaal. Het boek is immers helemaal verzonnen, maar de gevoelens van de personages zijn echt. En die gevoelens zitten niet alleen in de woorden, ze komen ook terug in de tekeningen. 

Wil je in je organisatie een lezing of workshop geven voor volwassenen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor een schrijfworkshop voor ouders die zelf een kindje verloren tijdens of kort na de zwangerschap. Of je kiest voor een auteurslezing waarin ik het verhaal achter het boek deel.   

Schrijfworkshops Schrijven naar jezelf met Emke Dierickx