Altijd Grote Zus

Workshops en lezingen voor groot en klein

Ik deel mijn verhaal

Altijd Grote zus 

Via auteurslezingen.be kan je een workshop of lezing aanvragen rond het boek Altijd Grote Zus. 

 In de workshop voor kinderen of studenten praten we over gevoelens en hoe je eigen ervaringen kan verwerken in een verhaal. Ik baseer me daarbij op mijn eigen schrijfproces. Het verhaal in het boek is helemaal verzonnen, maar de gevoelens van de personages zijn echt. En die gevoelens zitten niet alleen in de woorden, ze komen ook terug in de tekeningen. Elke workshop wordt op maat uitgewerkt, naargelang het doel en het profiel van de groep. 

Wil je in je organisatie een lezing of workshop geven voor volwassenen dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor een schrijfworkshop, waarin we stil staan bij het persoonlijke verlies van de deelnemers. Of ik deel mijn verhaal en ervaringen rond het boek. 

Schrijfworkshops Schrijven naar jezelf met Emke Dierickx