Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wandelen en schrijven naar je-zelf (weekend met overnachting)

5 juli @ 16:00 7 juli @ 16:00

Anders Reizen, Lennik

€460

Een weekend wandelen en schrijven in het Pajottenland, georganiseerd door Anders Reizen.

Op wandelafstand van het kasteel van Gaasbeek, in het glooiende Pajottenland, ligt een authentieke Brabantse driekantshoeve die al meer dan 200 jaar sereen in het landschap staat. De hoeve werd ecologisch en energieneutraal gerestaureerd tot verblijfscentrum rond de binnenplaats en tuin. Hier kan je in volle zomer terecht voor een zalig weekend ontspannend wandelen. Maar er is meer: we wandelen met een schrijfboekje op zak en op mooie plekken neem je de tijd om te schrijven en te reflecteren.

Doorheen het weekend krijg je schrijfoefeningen en tips die jou helpen om persoonlijke doelen, behoeften of emoties te benoemen. Je blikt terug en geeft vorm aan toekomstplannen. Zo worden deze zomerdagen een moment van bezinning en geef je schrijvend vorm aan het pad dat voor je ligt. 

Tijdens het weekend laten we ons onder andere inspireren door het werk van Nathalie Golberg, Julia Cameron en Geertje Couwenbergh.

Je schrijft in de taal die het best bij jou past. Jij schrijft, niemand leest mee. Jij houdt je pen vast, jij bepaalt waar je uitkomt. 

Meer informatie op de website van Anders Reizen.