Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijven naar je-zelf: morgen en later

19 september 2021 @ 10:00 16:30

Aan het einde van de zomer geef je vorm aan de volgende seizoenen. Je leest jezelf, luistert naar je eigen woorden en schrijft naar je toekomst. Wie wil jij zijn, morgen en later?

Vandaag benoem je wat voor jou waardevol is en geef je bewust vorm aan je eigen leven. Schrijven helpt jou om keuzes te maken, te schrappen en zo ruimte te creëren voor wat echt belangrijk is. Je benoemt je persoonlijke doelen en de stappen die jij wilt zetten om die te bereiken.

Wat kan je verwachten?

We beginnen telkens met de basis van Schrijven naar je-zelf. Wat is het en wat kan schrijven voor jou betekenen? Je krijgt praktische tips en je duikt in een aantal basisoefeningen.

Dan verdiepen we ons in het thema van de dag. Op 19 september sta je stil bij je toekomst en hoe je die vorm wilt geven. Dat doen we door te reflecteren over vandaag en de voorbije maanden. Je maakt je persoonlijke balans op. Wat geeft jou energie? Waar verlies je tijd? Waar wil jij meer ruimte aan geven? Wat houdt je tegen? Welke stappen wil je zetten om je plannen te verwezenlijken? Schrijf en sta stil bij wat belangrijk is voor jou. Gedaan met uitstelgedrag en loze voornemens!

Doorheen de dag is er ook ruimte voor rustpunten en uitwisseling. Ik zorg voor een lekkere lunch en voldoende drank zodat jij je volledig kan focussen op jouw schrijven.

Praktisch

We schrijven van 10u tot 16u30.


Locatie: De Bleekweide. Groot-Begijnhof 16 A, 9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Inbegrepen bij de workshop van 95 euro: drankjes, lunch en je eigen schrijfboekje.

Gegevens

Datum:
19 september 2021
Tijd:
10:00 – 16:30
Kosten:
€95
Site:
https://emke.be/product/morgen-en-later-20210919

Organisator

Emke Dierickx

De Bleekweide

Groot Begijnhof 16 A
Sint-Amandsberg, 9040 België
Bekijk de site van Locatie