Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijven naar je-zelf, volg je talent

Waar ben jij goed in? Wat zijn je talenten en krijgen die een plek op jouw werk? Welke impact heeft jouw job op je privéleven? Waar wil jij meer tijd voor maken, gewoon omdat het leuk is en jou energie geeft? Vandaag volg je je talenten en bepaal je zelf hoe je hier meer ruimte aan wilt geven.

Vraag je niet af wat de wereld nodig heeft. Vraag je af waar jouw passie ligt en ga ervoor. Want wat de wereld nodig heeft, is mensen met passie. (Howard Thurman)

Wat kan je verwachten?

We beginnen telkens met de basis van Schrijven naar je-zelf. Wat is het en wat kan schrijven voor jou betekenen? Je krijgt praktische tips en je duikt in een aantal basisoefeningen.

Dan verdiepen we ons in het thema van de dag: jouw talenten en hoe die een plek krijgen in jouw loopbaan en persoonlijke leven. Je benoemt wat jou voldoening geeft, waar je meer van wilt en wat je liever niet meer zou doen. Zo sta je stil bij de job die je hebt, graag doet maar misschien een andere invulling wilt geven. Of je schrijft de moed bij elkaar om een nieuwe stap te zetten in je carrière of je vrije tijd.

Doorheen de dag is er ook ruimte voor rustpunten en uitwisseling. Ik zorg voor een lekkere lunch en voldoende drank zodat jij je volledig kan focussen op jouw schrijven.

Praktisch

We schrijven van 10u tot 16u30 in het gezellige huis van De Bleekweide in Gent.

Lunch, drank en een hapje tijdens de pauze zijn inbegrepen.

Bij aankomst ligt er voor jou een schrijfboekje klaar, zo kan je meteen beginnen.

De Bleekweide

Groot Begijnhof 16 A
Sint-Amandsberg, 9040 België
Bekijk de site van Locatie

Gegevens

Datum:
12 juni 2022
Tijd:
10:00 – 16:30
Kosten:
€95
Site:
https://emke.be/product/talent-en-werk-20210704

Organisator

Emke Dierickx