Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spelen met woord en beeld, verken jezelf op een creatieve manier. (tweedaagse, zonder overnachting)

21 augustus @ 10:00 22 augustus @ 16:00

Avansa Gent -VCOK

Raas van Gaverestraat 67a
Gent, 9000

In deze tweedaagse koppelen we Schrijven naar je-zelf met andere vormen van creativiteit. Je speelt met nieuwe materialen om jezelf beter te leren kennen en je op een andere manier te uiten. We ontmoeten elkaar twee dagen op een rij, zonder overnachting.

Soms schiet taal te kort om je verhaal te vertellen. Wat je voelt is ook niet altijd in woorden te vatten. Daarom kiezen we in deze workshop voor een speelse, creatieve aanpak. Je experimenteert met kleur en klei om contact te maken met wat je voelt en nodig hebt. Beelden uit tijdschriften helpen jou om je toekomst te verbeelden. Deze beeldende oefeningen worden afgewisseld met momenten van helend schrijven die je helpen om woorden te geven aan je gevoelens en persoonlijke doelen.

Het doel van deze workshop is niet om een perfect kunstwerk te maken. Je leert ook geen ingewikkelde technieken. Wat is het dan wel? Je neemt de tijd om op een andere manier stil te staan bij jezelf, je gevoelens en noden. Je maakt opnieuw contact met je eigen creativiteit en vindt een taal die bij jou past. Zo leer je niet alleen jezelf beter kennen, het wordt ook makkelijker om voor jezelf op te komen.

Voor deze workshop is geen voorkennis of ervaring nodig.

Inschrijven kan binnenkort via Avansa Gent – Eeklo