Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Creatief coachen & Schrijven

28 november 2023 @ 09:00 17:00

Arteveldehogschool – Sint Amandsberg (Gent)

€130

Werk je met groepen en wil je schrijven inzetten in jouw dagelijkse praktijk? Dan is deze training voor coaches, leerkrachten of andere groepswerkers iets voor jou. De dag is gekoppeld aan de opleiding Creatief Coachen van de Arteveldehogeschool in Gent.

De tijd nemen om gedachten en gevoelens op papier te zetten, kan je veel brengen. Schrijven kan een creatieve uitlaatklep zijn maar ook een houvast bij moeilijke momenten. Schrijven en reflecteren kan helpen om emoties van je af te schrijven en meer inzicht te krijgen in jezelf. Je benoemt persoonlijke doelen of noden en bakent je eigen grenzen af. 

Als coach kan je schrijven inzetten in uiteenlopende trajecten rond persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen, rouw en zelfzorg. Hier leer je waarom schrijven waardevol kan zijn en hoe je het schrijfproces van een groep of een individu faciliteert. Ik laat je proeven van de kracht van schrijven en leer je hoe je dit zelf kan inzetten. Hoe creëer je schrijfopdrachten die aansluiten bij jouw doelstellingen en doelgroep? Welke drempels ervaren mensen om te gaan schrijven en hoe kan je die overwinnen? Je krijgt ook inzicht in wetenschappelijke en praktische kaders rond de kracht van schrijven.

Surf naar de website van de Arteveldehogeschool voor meer informatie en om je in te schrijven.