Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schrijf jezelf naar 2023

18 december @ 10:00 16:30

€95

Op 18 december sluiten we het bijzondere jaar 2022 af en schrijf je jezelf naar 2023. Wat neem je mee uit het voorbije jaar? Hoe wil jij 2023 vorm geven? Je maakt kennis met de basis van Schrijven naar je-zelf en je krijgt persoonlijke schrijfopdrachten die je meenemen naar het nieuwe jaar. Een moment van zelfontplooiing en bewust vorm geven aan jouw toekomst. Zo kan jij je goede voornemens volhouden in 2023.

Wat kan je verwachten?

We beginnen telkens met de basis van Schrijven naar je-zelf. Wat is het en wat kan schrijven voor jou betekenen? Je krijgt praktische tips en je duikt in een aantal basisoefeningen.

Dan verdiepen we ons in het thema van de dag. Op 19 december maak je je persoonlijke balans op. Wat is voor jou waardevol? Waar wil jij tijd en energie in investeren? Wat laat je liever los? Je geeft bewust vorm aan jouw toekomst, een jaar die past bij je persoonlijkheid, je passies en wat jij nodig hebt.

Doorheen de dag is er ook ruimte voor rustpunten en uitwisseling. Ik zorg voor een lekkere lunch en voldoende drank zodat jij je volledig kan focussen op jouw schrijven.

Praktisch

We schrijven van 10u tot 16u30 in het gezellige huis van De Bleekweide in Gent.

Lunch, drank en een hapje tijdens de pauze zijn inbegrepen. Zo kan jij je helemaal concentreren op jouw schrijven.

Bij aankomst ligt er voor jou een schrijfboekje klaar, zo kan je meteen beginnen.

De Bleekweide

Groot Begijnhof 16 A
Sint-Amandsberg, 9040 België
Bekijk de site van Locatie