Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schrijf jezelf naar 2022

19 december 2021 @ 10:00 16:30

€85

Op 19 december sluiten we het bijzondere jaar 2021 af en schrijf je jezelf naar 2022. Wat neem je mee uit het voorbije jaar? Hoe wil jij 2022 vorm geven? Je maakt kennis met de basis van Schrijven naar je-zelf en je krijgt persoonlijke schrijfopdrachten die je meenemen naar het nieuwe jaar. Een moment van zelfontplooiing en bewust vorm geven aan jouw toekomst. Zo kan jij je goede voornemens volhouden in 2022.

Wat kan je verwachten?

We beginnen telkens met de basis van Schrijven naar je-zelf. Wat is het en wat kan schrijven voor jou betekenen? Je krijgt praktische tips en je duikt in een aantal basisoefeningen.

Dan verdiepen we ons in het thema van de dag. Op 19 december maak je je persoonlijke balans op. Wat is voor jou waardevol? Waar wil jij tijd en energie in investeren? Wat laat je liever los? Je geeft bewust vorm aan jouw toekomst, een jaar die past bij je persoonlijkheid, je passies en wat jij nodig hebt.

Doorheen de dag is er ook ruimte voor rustpunten en uitwisseling. Ik zorg voor een lekkere lunch en voldoende drank zodat jij je volledig kan focussen op jouw schrijven.

Online

Bij online workshops zijn de groepen beperkt tot maximum 8 deelnemers.

We ontmoeten elkaar via Zoom en schrijven van 10u tot 16u30.