Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Schrijfkracht: schrijven naar je-zelf op het werk

10 mei 2021 @ 10:00 16:30

We werken in een periode waarin er veel van ons wordt verwacht. Te midden van alle coronamaatregelen verloren we het voorbije jaar een stukje zekerheid en werden onze routines overhoop gegooid. En toch bleef je gaan. Want je doet je werk met overtuiging en passie. Je wilt kwaliteit bieden en beloftes nakomen, daar heeft Corona niets aan veranderd. Intussen ging je misschien over je eigen grenzen, bleef je ’s nachts piekeren en verloor je op momenten zelfs het plezier in je werk.

De workshop Schrijfkracht geeft jou een rustpunt. Hier ontdek je hoe je stress of spanning van je af kan schrijven en rust kan vinden in jezelf. Deze dag met schrijfoefeningen, coaching en reflectie, zal jou ook door de volgende crisis helpen. Zo kan je kwaliteit blijven bieden, zonder te moeten raken aan je eigen levenskwaliteit.

Het wordt een dag voor jezelf, om in jouw schrijfkracht te duiken en te ontdekken wat je schrijven kan bijdragen op je werk, voor jou, je collega’s en iedereen die jij wilt laten groeien. Er is ook speciale aandacht voor veiligheid en privacy, er wordt dus nooit gevraagd om iets voor te lezen.

We ontmoeten elkaar via Zoom en schrijven van 10u tot 16u30, met de nodige pauzes.

Wil je deze workshop graag met collega’s volgen? Dan ontwikkel ik voor jouw team een workshop op maat.

Betaal je liever na ontvangst van een factuur? Dat kan, stuur dan een mailtje met je gegevens naar schrijven@emke.be Je inschrijving is definitief na de betaling.

Gegevens

Datum:
10 mei
Tijd:
10:00 – 16:30
Kosten:
€95
Site:
https://emke.be/product/schrijven-naar-je-zelf-op-het-werk

Organisator

Emke Dierickx

online