Maatwerk

Zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling op maat van jouw team of doelgroep

op maat van jouw team of doelgroep

Laat mensen groeien

Wil je tijdens een teamdag of studiedag tijd maken om te schrijven? Of wil je een workshop aanbieden aan jouw publiek? Dan bouw ik graag een workshop rond zelfzorg of persoonlijke ontwikkeling op maat van jouw team of doelgroep. Mogelijke thema’s waarrond we kunnen schrijven zijn:  zelfzorg, zelfvertrouwen, creativiteit, verbinding of zelfontwikkeling. 

Zo’n workshop is steeds opgebouwd uit coaching, persoonlijke schrijfmomenten en uitwisseling. Ik hecht daarbij veel belang aan veiligheid en privacy, er wordt dus nooit gevraagd om iets voor te lezen. Deelnemers krijgen een aantal technieken mee, die ze ook na de workshop kunnen gebruiken. Schrijven is daarbij nooit het doel op zich, wel een krachtig middel om te groeien. 

Alles begint met een goed gesprek waarin we verkennen wat de noden en doelstellingen zijn van jouw schrijfmoment. Vervolgens stel ik een schrijfmoment op maat voor.

Uniek aanbod voor kinderen en volwassenen

Altijd grote zus

Een ingetogen workshop waarin we de tijd nemen om woorden te geven aan verdriet. Vaak zwijgen we over verlies en verdriet, in de hoop dat die gevoelens zo zullen verdwijnen. Toch kan je pas rouwen als je je gevoelens kan benoemen.

De workshop voor kinderen is opgebouwd rond het boek Altijd Grote Zus. Hierin staat rouw na zwangerschapsverlies centraal maar tijdens de workshop hebben we het ook over andere vormen van verdriet. De workshop wordt aangepast aan de leeftijd van de kinderen, bij kleuters wordt er niet geschreven en werken we met andere creatieve vormen. 

Schrijfworkshops Schrijven naar jezelf met Emke Dierickx