Professioneel Maatwerk

Zelfzorg en persoonlijke ontwikkeling op maat van jouw team of doelgroep

op maat van jouw team of doelgroep

Laat mensen groeien

Wil je tijdens een teamdag of studiedag tijd maken om te schrijven? Of wil je een workshop aanbieden aan jouw publiek? Dan bouw ik graag een workshop rond zelfzorg of persoonlijke ontwikkeling op maat van jouw team of doelgroep.

Zo’n workshop is steeds opgebouwd uit coaching, persoonlijke schrijfmomenten en uitwisseling. Ik hecht daarbij veel belang aan veiligheid en privacy, er wordt dus nooit gevraagd om iets voor te lezen. Deelnemers krijgen een aantal technieken mee, die ze ook na de workshop kunnen gebruiken. Schrijven is daarbij nooit het doel op zich, wel een krachtig middel om te groeien.

Alles begint met een goed gesprek waarin we verkennen wat de noden en doelstellingen zijn van jouw schrijfmoment. Vervolgens stel ik een schrijfmoment op maat voor.

 

Schrijfworkshops Schrijven naar jezelf met Emke Dierickx
Zelfzorg en verbinding voor teams

Schrijfkracht

We werken in een periode waarin er veel van ons wordt verwacht. Al een jaar lang zijn we meesters in omdenken en staan we voor de grootste uitdagingen. Dat kan voor stress en spanningen zorgen op de werkvloer. Gun je team de tijd om stil te staan bij zichzelf en wat deze crisis met hen doet. 

De pandemie bracht niet alleen persoonlijke stress. De maanden verplicht thuiswerken en het gebrek aan sociale contacten, zetten ook de relaties in het team onder druk. Daarom focussen we in deze training ook op verbinding met collega’s.  Zo werk je niet alleen aan het welbevinden van je personeel, je bouwt ook aan een sterker team. 

Op maat van jouw doelgroep

Schrijven naar je-zelf

Wil je een workshop aanbieden aan jouw doelgroep? Dan ontwikkel ik een workshop op maat met aandacht voor de specifieke noden, taal en verwachtingen van jouw publiek. De inhoud van de workshop sluit aan bij de missie van jouw organisatie.

Mogelijke thema’s waarrond we kunnen schrijven zijn:  zelfzorg, zelfvertrouwen, creativiteit, rouwverwerking, verbinding of zelfontwikkeling.